Valerie Heugebaert

Wijze vrouw

Inspirator

Relaxatietherapeut

Spaceholder

Levenscoach

Workshops

Individuele sessies


info@durfstralen.be

GSM 0472758153


Krommewegel 14

9230 Wetteren


BTW: BE0748652730

Rek.nr: BE79736069060933

 
 
 
 

Mijn belevingsbar:


In mijn praktijkruimte vind je een wand vol (h)eerlijke producten die de zintuigen prikkelen. Producten waar ik zelf 100% achter sta en verliefd op ben, met heel veel zorg en liefde uitgekozen.


  • Knitwear "Made by Vest": instant liefde, toen ik de handgebreide sjaals, truien en haarbanden van lokale onderneemster Veerle ontdekte. Ik gebruik haar zachte producten heel graag voor en adviseer jou heel graag in jouw keuze.


  • Al jaren ben ik tevreden gebruiker van de topproducten van Forever Living met de wonderplant Aloë Vera. Ik heb dan ook besloten om ze zelf te gaan verdelen. Contacteer me gerust voor meer info. Ik bezorg jouw producten met plezier bij je thuis.
  • Etherische Olie : de etherische olie van het Belgische label Sjankara. Ik volgde in het verleden meerdere opleidingen rond aromatherapie en help jou graag aan de juiste olie. De zeer betaalbare verzorgingsproducten en massageolie kan ik ook van harte aanbevelen. Ik heb ook de beste diffusers in huis.


  • Nieuw in de belevingsbar :  Als je haar maar goed zit !

    Shampoo verstoort de hormonale balans, veroorzaakt haaruitval, vroegtijdige vergrijzing en zet je in een proces waar je telkens je haar meer en meer moet wassen. We raakten wereldwijd verslaafd aan het schuim, en het gevoel dat we dit nodig hebben om fris & proper te zijn. Shampoo is zo’n sterke reiniger dat het teveel wegneemt. Je hoofdhuid gaat als tegenreactie nog meer olie produceren, of net uitdrogen. Met allerlei haarproblemen van dien.

    Er is nood aan ecologische producten ter vervanging van shampoo. En dit is de meest pure, natuurlijke optie. Back to Basics met ayurvedische kruiden, een natuurlijk alternatief dat je haar terugbrengt naar zijn oorspronkelijke staat. Een echt detox voor je haar!

    Ik ben fan!